ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко призначив начальником Одеської митниці «красиву жінку»

|

Президент Петро Порошенко заявив, що начальником Одеської митниці буде призначена замголови Одеської облдержадміністрації Юлія Марушевська. Про це він сказав відкриваючи в Одесі новий центр адмінпослуг, передає Еспресо.TV.

митниця

“В Одесу повертається вантажопотік. Одеська митниця матиме нового керівника – Юлію Марушевську.Вітаю!”, – йдеться в повідомленні Порошенка в twitter.

“Красива, дуже активна і ефективна жінка, дуже добре відома … Кого Одеса сьогодні чекає як керівника митниці – Юлю. Але не ту Юлю, а Юлю Марушевська”, – заявив Порошенко під час представлення Марушевської..

“Незважаючи на те, що вона немає митного освіти, але вона має дуже хороші організаційні здібності. Я можу сказати, що не пізніше понеділка наступного ж робочого дня Одеса отримає нового керівника митниці”, – зазначив він.

Юлія Марушевська активістка Євромайдану, автор англомовного відеозвернення “I Am a Ukrainian” із поясненням причин, які вивели людей на вулиці, та закликом про допомогу у боротьбі з владою, яка переслідує і вбиває мирних людей.

У 2012 році закінчила КНУ ім. Шевченка, спеціальність – українська мова та література, німецька мова, кваліфікація – магістр з української мови та літератури, філолог-дослідник, викладач вищого навчального закладу з української мови та літератури, німецької мови, науковий редактор. Аспірантка Інституту філології КНУ ім. Шевченка.

Член команди голови Одеської області Саакашвілі. З червня по вересень голова Агентства інвестицій та розвитку Одеської ОДА.

Від 10 липня 2015 року в.о. заступника голови Одеської ОДА, а з 9 вересня 2015 року заступник голови Одеської ОДА.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *