ОСТАННІ НОВИНИ

Військові отримають зимову форму до кінця тижня

|

Усі українські військові, котрі виконують завдання у зоні АТО, до 19 жовтня отримають тепле обмундирування. ­­­­­­ Про це заявив начальник центрального управління тилу Збройних Сил України полковник Юрій Гусляков, повідомляє  «Укрінформ».

форма

До 19 жовтня тепле обмундирування отримають всі військовослужбовці Збройних сил України, які виконують завдання в зоні проведення АТО.

«Станом на 13 жовтня створені необхідні запаси утеплених курток, брюк та трикотажної білизни, що дає змогу здійснити забезпечення в повному обсязі військовослужбовців в АТО», – сказав Гусляков.

За його словами, наразі завершується підгонка зимового обмундирування для військовослужбовців. За результатами цієї роботи встановлено, що близько 3% військових  «потребує заміни розмірів».

«Плануємо закінчити цю роботу до 19 жовтня. Тобто всі військовослужбовці відповідно будуть мати утеплену куртку, брюки та білизну», – запевняє Гусляков.

Він також зазначив, що у зв’язку з отриманням взуття нового зразку прийнято рішення щодо понадтермінової видачі взуття військовослужбовцям 5-ї і 6-ї хвиль мобілізації.

«Розпочинаємо з наступного тижня. Відповідно на 2 і 4 місяці раніше проводимо видачу для того, щоб забезпечити бійців більш теплим і якіснішим взуттям», – наголосив він.

Водночас Гусляков повідомив, що наразі на складах Міноборони є недопостачання шапок-фесок, трикотажних рукавичок та натільної білизни. Вони почнуть надходити на склади тилу ЗСУ тільки з 19 жовтня.

На забезпечення українських військових зимовим одягом передбачено 97 млн грн.

Фото: news.yellow-page.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *