ОСТАННІ НОВИНИ

«Пласт» і Міносвіти підписали договір про співпрацю

|

У день захисника України, 14 жовтня, Національна скаутська організація України «Пласт» в особі голови Ярослава Юрчишина та Міністерство освіти і науки України в особі міністра Сергія Квіта підписали договір про співпрацю. Про це повідомляє Еспресо.TV.

im578x383-_LUK5663

У рамках Форуму всеукраїнських патріотичних справ «Ми – українці» «Пласт» затвердив співпрацю з Міністерством освіти і науки України, підписавши офіційний документ. Це свідчить про визнання обома сторонами важливості та потреби у цьому рішенні, оскільки «Пласт» протягом тривалого часу залучений до процесу виховання української молоді та сприяє покращенню системи освіти, зокрема у напрямку патріотичного виховання.

Сторони погодились забезпечити спільну діяльність з питань виховання, розвитку та захисту інтересів дітей та молоді, підтримки національно-патріотичного виховання, розвитку туризму та краєзнавства, залучення учнівської та студентської молоді до пошукової, науково-дослідницької роботи, пропаганди здорового способу життя та розвитку пластового руху.

«Для нас надзвичайно важливою є цей договір, оскільки Пласт та Міністерство освіти і науки України вже тривалий час ведуть співпрацю та пластуни активно залучаються до організації міністерських проектів. Натомість Міністерство освіти і науки всіляко сприяє та зацікавлене у розвитку Пласту», – заявив голова «Пласту» в Україні, Ярослав Юрчишин.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *