ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка знову відмовив Садовому?

|

Між Синюткою та Садовим пробіглася кішка? Спершу Олег Синютка, якого у місті називали «права рука» мера Львова, покинув Андрія Садового у мерії, а на виборах 2015 відмовився йти у списках «Самопомочі». Про це стало відомо з інтерв’ю Олега Синютки виданню Главком.

50

До призначення на посаду очільника Львівщини Олег Синютка вісім років працював в команді мера Львова Андрія Садового. І на запитання, чи правда, що він не хотів, щоб ви йшли у губернатори, Олег Синютка відповів: «Я працював першим заступником Львівського міського голови… Це питання не до мене, швидше – до Андрія Садового».

Проте голова ЛОДА не повідомив, що саме його не влаштовувало.

«Я зробив свій вибір», – сказав Синютка.

Водночас на уточнююче питання, Садовий не пропонував вам долучитися до «Самопомочі», Синютка, сказав: «Скажімо так, я мав можливість вибору серед різних політичних сил. І вибрав політичну силу Президента».

Нащо з тим миритись, хто охочий сваритись?

Як відомо, Андрій Садовий звільнив свою підлеглу – керівника управління культури Львівської міської ради Ірину Магдиш за правду, яку вона оприлюднила про проблеми у сфері культури.

Олег Синютка посів посаду голови Львівської облдержадміністрації в грудні 2014 року. До того він довгий час працював заступником міського голови Львова Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *