ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незабаром з'явиться центр допомоги воїнам АТО

|

У Львівській області створять центр допомоги учасникам АТО, який координуватиме усю роботу щодо вирішення будь-яких проблем учасників антитерористичної операції. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1433405749_1433333297_geroi1

«Кожна людина, яка демобілізувалася, кожен член сім’ї військового, який зараз захищає нашу землю, зможе звернутися до центру і вирішити будь-які проблеми за найкоротший час. Чи то соціальні питання, чи побутові, чи проблеми медичного характеру – не має значення. Усі їх буде вирішено швидко та якісно», – зазначив  директор департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Василь Мартиняк.

За словами Василя Мартиняка, до вирішення проблемних моментів бійців та членів їх родин буде залучено усі можливі органи влади: департаменти Львівської ОДА, районні державні адміністрації, за необхідності навіть силові структури.

«Я переконаний, що усі структури реагуватимуть дуже оперативно, адже до співпраці залучено волонтерські організації Львівщини, які уже давно активно допомагають військовим на передовій. Вони чудово знають проблеми демобілізованих та людей, які зараз воюють, і не дадуть розслабитись жодному чиновнику.Більше того, здійснюватимуть загальну координацію роботи центру п’ятеро волонтерів, яких обрано шляхом голосування. Ці люди будуть наділені щонайширшими повноваженнями», – зауважив він.

Приміщення, де базуватиметься центр та «гарячу» телефонну лінію, за якою можна буде звертатися, виділять протягом найближчого часу.

Такі ж центри за дорученням президента України Петра Порошенка будуть створені у кожній області.

Фото: medialife.name

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *