ОСТАННІ НОВИНИ

Нова поліція дійде до кожного району і села, - Яценюк

|

Набір до нової патрульної поліції України невідворотно набирає обертів. Окрім обласних центрів, до цього процесу долучаються й менші міста. Так, учора Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим дали старт набору до цього підрозділу у Борисполі, що на Київщині. Про це пише Урядовий кур’єр.

Яценюк

Арсеній Яценюк анонсував запровадження практики патрулювання швидкісних трас. Перший такий поліцейський патруль охоронятиме громадський порядок та безпеку дорожнього руху на автостраді Київ — Бориспіль. Наступним автошляхом, де працюватимуть такі патрулі, стане Житомирська траса.

Крім того, аеропорт «Бориспіль» став першим, де працюватимуть нові патрульні. У терміналі «Д» відкривається диспетчерський пункт нової поліції, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

«Ми й надалі реформуватимемо українську поліцію. І крок за кроком реформа, що почалася з Києва, дійде до кожного району і села, так само як зараз вона дійшла до  Бориспільського району», — окреслив Арсеній Яценюк подальші плани керівництва країни.

Фото: 112.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *