ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік отримав удари ножем через жінку

|

У Пустомитах чоловік отримав ножові поранення через ревнощі з боку іншого. Про це Львівсьокму порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

ніж

Увечері 3 жовтня до Пустомитівського райвідділу міліції звернулася жінка, яка повідомила, що її 50-річному батькові спричинені ножові поранення під час бійки, яка виникла на ґрунті ревнощів.

Як з’ясували правоохоронці, інцидент виник у райцентрі на вулиці Шевченка між потерпілим та 39-річним жителем району. Причиною конфлікту стала 40-річна жінка, яка покинула одного із чоловіків заради іншого.

Спочатку обидва обмежувалися сваркою та взаємними образами. А потім молодший за віком ревнивець вихопив ніж-тесак та завдав супротивникові кілька ударів у шийну ділянку. Потерпілий був госпіталізований до центральної районної лікарні. Медики діагностували у нього різані непроникаючі рани бокової поверхні шиї.

Оскільки кримінальне провадження відкрито за статтею  «умисне легке тілесне ушкодження», то «ревнивцеві» загрожує штраф або ж виправні роботи строком на один рік.

Фото : соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *