ОСТАННІ НОВИНИ

У грудні на екрани вийде український фільм-містика

|

Містичний фільм «По той бік» українського режисера Олександра Литвиненка вийде у вітчизняний прокат 3 грудня. Про це повідомила представник дистриб’юторської компанії Big Hand Films, яка займається прокатом стрічки, Поліна Бушинська, передає Телекритика.

кадр

Спершу старт прокату планувався на 12 листопада, але дату було змінено. Переговори з телеканалами про телевізійну прем’єру фільму наразі ще тривають.

«По той бік» – перший художній повнометражний фільм студії S13 Lytvynenko Films. Стрічка розповідає історію дівчини, яка, переживши клінічну смерть, здобула дар бачити у своїх видіннях місця злочинів.

Режисер картини – Олександр Литвиненко. Оператором виступив Євген Губренко, композитором – Дмитро Монатік. Фільм продюсували брати Євгеній та Олександр Литвиненки й Ігор Перебіленко, які вклали власні кошти у створення стрічки. У головній ролі – Поліна Джакаєва.

Зйомки проходили в Чернігівській і Київській областях. За допомогою декорацій автори відтворили локації, просочені духом 1970-80-х років.

У травні стрічку було представлено в Українському національному павільйоні, який працював на Кіноринку 68-го Каннського міжнародного кінофестивалю. У липні відбулася презентація фільму на Одеському міжнародному кінофестивалі в секції Work in Progress (українські фільми, що перебувають на стадії зйомок або на монтажно-тонувальному періоді).

Фото: kinoukraine.com

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *