ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на «Арені-Львів» друкуватимуть на 3D-принтері

|

Сьогодні, 2 жовтня, на «Арені-Львів» зберуться IT-технологи. Майданчик об’єднає компанії IT-сегменту, стартапи та бізнес, інвесторів та розробників, мейкерів та новаторів. Загалом подія буде цікавою для людей будь-якого віку і будь-якого профілю.

IT

Вже нікого не здивуєш 3D-принтером та друком різних 3D-моделей, але Ви будете приємно здивовані удосконаленням технологій і великими можливостями такого принтера. Наші учасники покажуть, в яких сферах знаходить своє застосування 3D-друк і прямо на виставці друкуватимуть Ваші моделі. Ви ніколи не пробували керувати дроном або безпілотником? Учасники виставкової зони зможуть розповісти і показати всі нюанси, що стосуються БЛА, а найбільших зацікавленим  відвідувачам навіть дати можливість навчитися керувати дроном.

Унікальності виставці додадуть роботи, які будуть не тільки показувати свої можливості пересуватися, але і зможуть поспілкуватися з вами. Ви зможете познайомитися з всесвітньо відомим роботом NAO і порівняти його з українським роботом «Йошой». Також у виставковій зоні будуть проходити відкриті міжнародні змагання Roborace, у яких 10 команд будуть змагатися у швидкості і витривалості їх роботокарів. Але й це ще не все: для всіх бажаючих на виставці проведуть відкриті майстер-класи з робототехніки, відвідавши які, можна буде дізнатися, як саме створити робота своїми руками.

На виставці будуть також презентовані відеоокуляри віртуальної реальності і різні розумні девайси, стартапи, софт та програмні рішення компаній. Розробники мобільних ігор, наприклад, не тільки покажуть свої новинки, але й попросять залишити dаш відгук, які саме ігри dи хочете побачити на своєму гаджеті. Представникам бізнес сектору також буде на що подивитися: рішення щодо IP-телефонії, СRM-продуктів, хмарних сервісів, систем управління веб-проектами, навчання IT-фахівців та багато чого іншого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *