ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники блокади Криму готові пропускати фури в обмін на політв'язнів

|

«Росіяни» пропонували організаторам блокади Криму виконати одну з їхніх вимог – звільнити кримських татар, засуджених за політичними мотивами. Про це повідомив один з ініціаторів «цивільної» блокади Криму, власник кримськотатарського телеканалу ATR Ленур Іслямов, передає УНІАН з посиланням на “Крим.Реалії“.

блокада Криму tsn.ua

Наголошується, що кримських татар пропонували обміняти на російських військовополонених. Однак, за словами власника ATR, оргкомітет акції відкинув цю пропозицію.

«Ми прийняли рішення, що терористів на патріотів обмінювати не будемо. Якщо будемо міняти, то на гумконвої, які будуть йти під українськими прапорами у бік Криму. Якщо вони приймуть таке рішення, ми відправимо будь-яку кількість продуктів за наших хлопців, які там перебувають», – сказав Ленур Іслямов.

Наголосимо, що наразі підтвердження інформації про пропозицію обміну з інших джерел немає.

Нагадаємо, що 20 вересня розпочалася безстрокова акція із блокування вантажного транспорту, який везе товари до Криму, ініційована Меджлісом кримськотатарського народу. В акції беруть участь кримські татари, активісти “Правого сектору” та інших організацій.

За інформацією координаційної ради акції, через адміністративний кордон безперешкодно пропускають пішоходів і легковий транспорт.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *