ОСТАННІ НОВИНИ

Фанів «ПСЖ» не буде на матчі з «Шахтарем»

|

Фани французького «ПСЖ» не підтримуватимуть свою команду у матчі Ліги Чемпіонів проти донецького «Шахтаря» на «Арені Львів».  Про це розповів в.о генерального директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько.

le-psg-n-attire-par-les-foules-en-croatie-iconsport_noe_201012_64_070,41312

За словами В. Гунька,  французький клуб звернувся до керівництва «Шахтаря» з проханням не виділяти для французьких вболівальників гостьовий сектор.

«Ми отримали офіційний лист від керівництва паризького клубу, щоб «Шахтар» не виділяв сектор для їхніх вболівальників. Тому у матчі проти «ПСЖ» на місця,  де завжди сиділи фани гостей, будуть наші вболівальники», – розповів В. Гунькою

Також, як зазначив представник донецького клубу, це не означає, що вболівальників «ПСЖ» зовсім не буде на стадіоні.

«На матчі будуть присутні вболівальники, які добиратимуться до Львова самостійно, але на стадіоні вони перебуватимуть серед вболівальників «Шахтаря» і точна їх кількість не відома. Також будуть виділені місця для  представників французького клубу, їхнього менеджменту та партнерів», – додав В. Гунько.

За даними видання Tribuna.com керівництво «ПСЖ» відмовляло своїх вболівальників їхати до Львова на матч з «Шахтарем» через політичну ситуацію в Україні.

Нагадаємо, що матч «Шахтар» – «ПСЖ» відбудеться в середу 30 липня о 21.45 на «Арені Львів».

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *