ОСТАННІ НОВИНИ

Чому львівські поліцейські порушують правила

|

На роботу патрульних у Львові з боку міліції шодо перевищення ними повноважень або ж з боку прокуратури щодо неправильно оформлених протоколів жодних скарг не було,що підкреслює якість роботи патрульних. Про це сьогодні, 23 вересня, повідомив керівник поліції Львова Юрій Зозуля.

поліція

Щодо зауважень з боку громадськості про неправильне паркування або перевищення швидкості патрульними Юрій Зозуля запевнив,що такі порушення здійснюються лише в разі необхідності.

“Ми відслідковуємо кожну нашу машину,вираховуємо її швидкість. Якщо вона виїжджає на завдання,то мусить перевищити швидкість. Щодо неправильного паркування,то це знову робоча необхідність, адже коли надходить виклик про домашнє насилля, коли б’ють жінку чи дитину,то патрульний не шукатиме 10 хвилин місце для паркування. Тому населенню треба зрозуміти,що чиєсь здоров’я або життя важливіше за паркування”- сказав Юрій Зозуля.

Натомість з неправильними парківниками в центрі міста поліція активно бореться. Лише за цей місяць складено понад 350 протоколів щодо неправильного паркування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *