ОСТАННІ НОВИНИ

У терористів окупованого Донбасу паніка. Війська РФ покидають територію?

|

Керівництво бойовиків на Донбасі припускає, що Росія відмовляється від планів подальшої ескалації конфлікту на сході України. Про це заявляє координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише Українська правда.

24«Наказ Генштабу ЗС РФ на виведення до РФ із Донбасу деяких підрозділів регулярних російських військ і окремих найбільш боєздатних формувань російських найманців для наступного перекидання в Сирію став причиною для паніки в «ДНР» і «ЛНР»… Керівництво місцевих терористів вважає, що Москва відмовляється від планів подальшої ескалації конфлікту на Донбасі й кидає місцевих терористів напризволяще», – повідомляє Тимчук у «Паніку посилюють чутки про намір Прикордонних військ ФСБ посилити охорону держкордону РФ із Україною на ділянках, які межують із окупованими районами, для запобігання потрапляння на територію Росії «небажаних елементів» із числа власних найманців і місцевих бойовиків», – заявляє він.

Між тим, за даними ІС, частина офіцерів РФ повертається з України до Росії.

«У багатьох бандформуваннях та «органах управління» 1-го й 2-го «армійських корпусів» («ДНР» і «ЛНР») спостерігається виїзд російських «радників» із числа кадрових офіцерів ЗС РФ на територію Росії. На даний момент немає інформації про те, чи йдеться про ротацію, чи ГШ ЗС РФ справді скорочує формат військової «допомоги» місцевим бойовикам», – пише Тимчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *