ОСТАННІ НОВИНИ

Троє радіоведучих «Львівської хвилі» за проект схудли на 65 кілограмів

|

37«Занадто щільний робочий графік», «діти відбирають увесь час», «у мене погана спадковість»… Наш мозок з блискавичною швидкістю формулює пояснення того, чому ми погано виглядаємо і погано себе почуваємо. Ми готові вигадати будь-що, аби переконати себе, що наша зайва вага – не наша вина. Більше того, що ми не можемо впливати на неї. Відомі львівські радіо ведучі Влодко Лучишин, Андрій Великий і Віра Пузенко вирішили спростувати це. І для того пів року тому розпочали проект «Три товстуни», фінал якого відбувся учора в одному із фітнес-центрів Львова. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі «Львівської хвилі».

42

Всі троє учасників проекту мали не тільки надмір харизми і почуття гумору, але й надмір ваги. Після ретельного обстеження, лікарі (ендокринолог, кардіолог, реабілітолог, психолог та ін..) МЦ «Окулюс» спільно з тренерами Фітнес-центру «Пляж» розробили 7-місячну програму здорового життя для усіх трьох учасників. Зважаючи, звичайно, на фізіологічні особливості кожного.

38

Упродовж 7 місяців, починаючи з березня,  учасники проекту тренувалися, харчувалися, відвідували відповідні процедури, словом, жили під контролем своїх медичних і спортивних опікунів. І все це без відриву від роботи, родини, соціальних функцій. Викраюючи час на все зі свого звичайного життєвого графіку.

39

За сім місяців учасники скинули 65 кілограмів на трьох. Рекорд схуднення талії становить 31 сантиметр. А от у який спосіб їм вдалося це зробити, поради з власного досвіду, розповіді про всі перешкоди, які ставали на шляху до здорового життя, можна буде почути в проекті «Три товстуни» в ефірі Радіо «Львівська Хвиля» з 2 листопада.

41

Ім’я переможця наразі тримають у таємниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *