ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-заступника Медведчука на Львівщині «пригостили» кров’ю

|

У Народному Домі Стрия мав відбутися ювілейний вечір «Бог і Україна» політика та письменника, вихідця зі Стрийщини Василя Базіва. Але на початку зустрічі, де були присутні й школярі, на сцену вийшли представники «Правого Сектору» та змінили сценарій імпрези. Про це пише видання «Новий погляд».

 

«Любі дітки, вас сюда, бачу, запросили такі розумні ваші вчителі на таке велике дійство, яке тут відбувається, а саме такий шановний Василь Базів, який працював на Віктора Медведчука, на Леоніда Кучму. Ви знаєте, хто такий Віктор Медведчук — кум…Путіна, який вбиває наших побратимів, наших дітей, наших батьків, і оця людина зараз прийшла, і буде розповідати про те, який був Майдан, яким він має бути», – звернувся до гостей заходу керівник «Правого Сектору» у Стрию Михайло Алєксєєв.

На цих словах один з молодих людей, що перебували на сцені облили Василя Базіва свинячою кров’ю. Відтак його спровадили зі сцени, принагідно давши копняка.

Михайло Алєксєєв продовжив виступ, де висловив думку, що вчителі привели школярів не з власної волі. Показово, що дії «Правого сектору» були зустрінуті гучними оплесками присутніх у залі.

Нагадаємо, Василь Базів є знаним журналістом, публіцистом. За останній час видав кілька художніх романів. Однак найбільше він відомий як заступник голови Адміністрації Президента України Віктора Медведчука, яким він працював в часи Кучми.

Відео: Интернет портал Guru.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *