ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі тільки локальні сутички (мапа)

|

Вчора було зафіксовано лише один епізод порушення режиму тиші з боку противника. Біля с. Лозове, що на південь від Світлодарська, бойовики близько 10 хвилин вели вогонь зі стрілецької зброї. Як заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко,на інших ділянках фронту окупанти активності не проявляли.

«Вчора дві групи наших бійців підірвалися на вибухових пристроях. Це сталося поблизу залізничної станції Майорська, що біля Горлівки, а також в районі с. Старогнатівка Волноваського району Донецької області. Внаслідок цього 2 наших військовослужбовців загинули, ще 5 – було поранено», – розповів А. Лисенко.

18-09

Нагадуємо, що з початку АТО військові сапери знешкодили 18,5 тисяч вибухонебезпечних предметів. Розміновано 58 об’єктів, розчищено 585 кілометрів автомобільних доріг та 17 кілометрів залізничних колій.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ відзначає спокійну ситуацію по обидва боки лінії зіткнення на Донбасі. Але працівники місії обмежені у виконанні своїх спостережних функцій.  Окрім того, бойовики відкрито обмежують пересування співробітників місії територіями, які не знаходяться під контролем українського уряду.

Інфографіка: РНБО

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *