ОСТАННІ НОВИНИ

Микола Савельєв: «Чому я голосуватиму проти Андрія Садового»

|

Львівський журналіст-криміналіст, редактор газети «Ратуша» про те, чому він виступає проти голосування за чинного мера Львова Андрія Садового:

11

«ЧОМУ я голосуватиму ПРОТИ Андрія САДОВОГО.

Відразу попереджаю: я НЕ ЛЮБЛЮ міського голову Андрія САДОВОГО. Саме тому мої пост – мандрівні судження дуже суб’єктивні.

Приїхали в Вінницю. Нас повели в трампарк. Їх трамвай нічим не гірше від нашого електронівського. Виявляється Вінниця ще й подарувала Львовe ДВА своїх вагони. Ви їх бачили? Я теж ні. Вінничани кажуть, що у Львові просто зафарбували напис: «Подарунок Вінниці Львову» і запустили їх на маршрути. Розберемось. Трамваї у Вінниці дійсно ходять строго по графіку. Через хвилину – півтори. Зарплата у водіїв чистими – 4 тисячі гривень. Є кондуктори, яких теж суворо контролюють. В салонах чисто і прибрано. 90 процентів вінничан страшенно ЗАДОВОЛЕНІ роботою свого міського громадського транспорту. Спитали, як у нас? Ми кажемо – в нас НАВПАКИ. Збрехали, Андрію Івановичу?

Потім повезли на сміттєзвалище. Там вже давно запустили невеличку сміттєсортувальну лінію. Німець – інвестор страшенно задоволений. Вінничани – теж. Поговорили про «зелений тариф», корупцію… у Львові, про те, що вони розігнали спершу 600 бомжів, які робили підпали, видобуваючи залізо (ці шість сотень пішли на «багаті села». Всі все знають. У Вінниці «в курсі», що конкурс за сміттєзвалише у Львові виграла львівська фірма «Гафса». Що з неї за це хотіли спершу 300, а потім 400 тисяч доларів хабаря. Що вони готові були дати, але прийшов посланець від найбільшого львівського корупціонера і сказав, що результати конкурсу скасовуються, бо це «його корова і він її буде доїти!» «Гафса» образилась і зробила прекрасну лінію в Закарпатті. На рекультивованому там сміттєзвалищі пасуться барани. Біля Вінницького сміттєпереробної лінії звили гнізда лелеки. До речі, того, хто робить все можливе, аби на львівському сміттєзвалищі нічого не робилося в позитив, всі у Львові знають. І Ви, Андрію Івановичу, його знаєте як ніхто!!! У Вінниці роблять справу, у Львовы – провадять довгі наради і виголошують спітчі. Вже 9 (ДЕВЯТЬ!!!) років Ваших двох каденцій, пан Садовий йде лише бурхлива ІМІТАЦІЯ І НІЧОГО ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЦЬОГО ПИТАННЯ НЕ РОБЛЯТЬ. Складається стійке враження, що НАВМИСНЕ нічого не роблять. Хіба це не аргумент голосувати ПРОТИ Андрія Садового, який це «нічогонеороблення» і бутафорію очолює?!.

Лікувально-діагонстичний комплекс з надсучасною апаратурою в якому пенсіонери мають 50 відсоткову скидку (прийом в лікарів будь якого профілю – 52 гривні). Теж інвестиції. Ізраїль. Саме сюди їдуть навіть мешканці землі обітованної, бо тут якісно і дешево.

І добила всіх котельня, яку було побудовано в рамках проекту по модернізації системи опалення двох мікрорайонів за рахунок фінансової підтримки Швейцарської Федерації. За співфінансування міської ради. Її обслуговує 1 (ОДНА!!!) людина і вона дає тепло в 46 багатоповерхівок. Блискуча підлога, яка віддзеркалює надсучасну апаратуру. І в.о. мера, який був конкурентом Гройсмана на виборах, і якого власне Гройсман підтягнув на цю посаду. Міжнародні Інвестиції, глибинне володіння проблемою, сесії Вінницької ЛМР, які інколи тривають НЕ БІЛЬШЕ ГОДИНИ (бо апарат пропрацював досконало всі питання), турбота про кожного мешканця Вінниці, страшна покара, СИСТЕМНИЙ ремонт доріг, унікальний облік світла і витрат електороенергії, ВМОТИВОВАНІ тарифи на проїзд, якщо більше доби проігнороване звернення мешканців про витік води – звільнення чиновника, дитяча кімната в міськраді, куди вінничани можуть віддати своє чадо, поки вирішують свої питання, повна і остаточна ліквідація вуличної торгівлі. Чим можете похвалитись Ви, пане Садовий?

Особисто мене не задовільнять вже третю Вашу каденцію постійні скандальні забудови у Львові в недозволених місцях і парках, руйнування історичної частини, яку непомітно перетворюють в один великий кабак, пронизані корупцією сесії, де з порядку денного часто знімаються ті питання, за які ще просто «не прийшли» гроші, розритий на алярм Львів, де ремонтуються не ті дороги, які насамперед потребують ремонту, а ті, де можна щось «наварити» і «відмити». Прекрасно розумію, що якби не втручання «донцьких», то наш мер з тріском би провалив і «Євро – 2012», яке продемонструвало його повну неспроможність як господарника. Відхід на власні хліба колишнього заступника Садового, а нині губернатора Олега Синютки, призвів до повної руйнації керованості господарських процесів в місті, райони живуть самі по собі, жодної координації діяльності нема, а пан Садовий займається лише просуванням тепер вже в місцеві ради позбавленої будь якого ідеологічного наповнення дутої структури «Самопоміч». Я думаю, усього цього ДОСТАТНЬО, щоб читач зрозумів чому я буду голосувати ПРОТИ кандидатури Андрія Садового. І не треба задавати тупувате питання: «А хто кращий від нього?» Бо він, на жаль, найгірший», – написав Микола Савельєв у своєму Фейсбуці.

12

 

13

 

14

 

15

Фото автора посту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *