ОСТАННІ НОВИНИ

З 1-го жовтня в УПЛ стане на один футбольний клуб менше

|

З 1 жовтня фінансування запорізького Металурга буде припинено. Про це йдеться в заяві на офіційному сайту клубу.

Футбольний сезон 2014-2015 років характеризувався стрімко мінливою ​​соціально-політичною ситуацією в країні, що не могло не позначитися на стані справ у клубі.

UPL-tv-gid

З одного боку, з моменту придбання футбольного клубу новими власниками, була проведена велика робота по його розвитку. Проведена реорганізація та кадрові посилення серед тренерського складу, а також серед адміністративно-управлінського персоналу. Була покращена матеріально-технічна база для проведення навчально-тренувального процесу команди.

У результаті спільних зусиль усіх підрозділів ПФК Металург-Запоріжжя за підсумками минулого сезону команда посіла сьоме місце в Чемпіонаті України, що є успішним результатом системної і скоординованої роботи всього колективу клубу. При цьому весь цей час фінансова діяльність клубу носила дотаційний характер.

Ситуація багаторазово ускладнилася в умовах загострення економічної та політичної криз в Україні, що створило додаткові проблеми у фінансуванні, змісті і подальшому розвитку клубу, аж до загрози його існуванню.

У зв’язку з вищевикладеним, вважаємо, необхідне повідомити про відсутність економічної доцільності подальшого розвитку клубу в сформованій ситуації, а також про зупинку його фінансування з 1 жовтня 2015 року.

Звертаємося до всіх, кому не байдужа доля футбольного клубу, взяти під своє шефство ПФК Металург-Запоріжжя на будь-яких умовах”, – йдуться в заяві клубу.

Фото: telegraf.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *