ОСТАННІ НОВИНИ

Директору ЛКП «ЛЕВ» погрожували і намагались підпалити авто

|

Директор ЛКП «Лев» Олег Мацех скаржиться на те, що йому постійно погрожують. Про це директор підприємства повідомив на своїй сторінці у Facebook.

X419-tCPLMg

«У моєму житті така ситуація трапилася вперше. Відкрили кримінальне провадження за фактом спроби підпалу мого авто Lend Rover Defender. Номер справи 12015140040002780 у Личаківському РВ м.Львова. У ніч з 28 на 29 серпня колесо мого автомобіля прорізали гострим предметом. Цей факт зафіксували працівники міліції та розцінили як хуліганство. У ніч з 30 на 31 серпня була здійснена спроба підпалу. На лівому передньому колесі були знайдені пропалені сірникова коробка та сірники, під колесом лежала недогоріла упаковка з під сигарет, колесо було облито бензином, про що свідчили розводи та запах. Також з автомобіля зняли передні номерні знаки. Можливо таким чином мене попереджали чи залякували, поки це невідомо, але маю надію, слідство дасть відповідь», – зазначив він.

За його словами, подібні залякування відбуваються не вперше.

«Впевнено заявляю, що у мене немає жодного ворога, я не втягнутий у жодний корпоративний конфлікт. Єдиний конфлікт пов’язаний з діяльністю в ЛКП «Лев», комусь, мабуть, вона дуже не подобається. Зазначу, ці залякування на мене не діють, а навпаки, дають впевненість, що ми на правильному шляху, з якого не збираємось сходити!», – наголосив Олег Мацех.

Фото: vk.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *