ОСТАННІ НОВИНИ

У партії Садового депутатам заборонили мати власну думку

|

Сьогодні на позачерговому засіданні парламенту фракція «Об’єднання «Самопоміч» голосуватиме проти внесення змін до Конституції в частині децентралізації. Про це на своїй сторінці у Facebook вчора повідомив нардеп Семен Семенченко, інформує УП.

Садовий zbruc.eu

«На засіданні фракції «Об’єднання «Самопоміч» домовилися голосувати проти внесення змін до Конституції. Добраніч», – зазначив Семенченко.

У свою чергу нардеп від «Самопомочі» Вікторія Пташник повідомила:фракція екстренно змінила внутрішнє Положення щодо можливості виключення депутатів з фракції та ухвалила рішення про неможливість мати окрему думку по питаннях, що стосуються Конституції.

«В ніч перед голосуванням по Конституції наша фракція змінила внутрішнє Положення. Зокрема, Положенням, під яким підписалися всі члени фракції, було передбачено, що питання про виключення депутатів з фракції приймається 3/4. Саме ці 3/4 голосів раніше завадили виключити перший номер фракції Ганну Гопко за власну позицію по Конституції», – зазначила Пташник.

Ввечері 30 серпня Положення змінили.

«Тепер для виключення з фракції достатньо 2/3. Ймовірно, так простіше буде виключати з фракції за свою позицію та професійні переконання», – припустила нардеп.

Окрім того Пташник зазначила, що прийнято рішення про неможливість мати окрему думку по питаннях, що стосуються Конституції.

Фото: zbruc.eu

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *