ОСТАННІ НОВИНИ

Гопко звинуватила партію Садового у «більшовизмі»

|

Депутатка Ганна Гопко, яку у понеділок виключили із фракції “Самопомочі”,  звинуватила партію в популізмі та авторитаризмі.

гопко

Про це вона написала в своєму Facebook.

“Мені прикро, що партія, яка позиціонувалася як демократична, сучасна альтернатива, скочується до популізму і більшовицького авторитаризму”, – написала Гопко.

Вона заявила, що голосувала за проект змін до Конституції, бо вважає його шляхом до реальної передачі влади і повноважень на місця, яка не влаштовує олігархів і Росію.

“Звідси – брехня про “статус Донбасу” чи “визнання ЛНР-ДНР”, яких і близько нема в проекті. Саме те, що в проекті немає жодних поступок Росії, а посилання на окремий закон, яким регулюються особливості самоврядування в окремих районах Донбасу, не лише не надає цим районам привілеїв, але й стає гнучким інструментом України для повернення цих територій, бісить Москву”, – вважає Гопко.

А ті, хто виступали проти змін у Конституцію, на думку Гопко, “вільно чи невільно сприяють агресору в реалізації кількох цілей – провокуванні громадянського протистояння і розколу коаліції, зриву реформи децентралізації і розколу між Україною та Заходом”.

Фото: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *