ОСТАННІ НОВИНИ

До медичних закладів доставлено 87 постраждалих від вибуху під Верховною Радою

|

Радник президента України з гуманітарних питань, народний депутат Ольга Богомолець заявляє, що в лікарнях і госпіталях Києва перебувають 87 осіб – правоохоронців і цивільних – постраждалих в ході вибуху і зіткнень в понеділок під будівлею парламенту, повідомляє Інтерфакс-Україна.

granata3

“У госпіталі МВС 51 поранений, з них 2 важких – один в реанімації на внутрішньої вентиляції легенів, його стабілізують і оперуватимуть з офтальмології. Другий поранений стабільний, у нього множинні осколкові поранення і перелом гомілки, крововтрата невелика, його вже забирали в операційну, пізніше поставлять апарат зовнішньої фіксації. У всіх інших в основному осколкові поранення “, – повідомила вона.

За її даними, у військовому госпіталі Міноборони знаходиться 24 постраждалих. У 17 лікарні 5 поранених були доставлені каретами “швидкої допомоги”, загальна кількість звернень в цю лікарню – 36 (це і військові і цивільні). Ще 7 знаходяться в Олександрівській лікарні.

Радник президента нагадала, що один правоохоронець загинув. “Один поранений загинув у 17-й лікарні. Це військовий”, – зазначила вона.

Разом з тим, Богомолець наголосила, що на вулиці Грушевського продовжують чергувати 4 машини “швидкої допомоги”. “Все чергові лікарі і на місці, і в лікарнях забезпечені медикаментами, невирішених проблем немає”, – зазначила вона.

“Я не виключаю, що до кінця дня будуть ще самозверненням. Я маю на увазі легкі осколкові поранення, оскільки могли потрапити в м’які тканини, людина може відразу не відчути гострого болю, але потім побачити кров або відчути осколок”, – сказала Богомолець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *