ОСТАННІ НОВИНИ

Патріотів виховуватиме школа

|

У Києві презентовано навчальний посібник з патріотичного виховання «Курс юного патріота» для дітей віком від 9 років, який включатиме 9 книг, вихід кожної з яких планується до кожного наступного навчального року, повідомляє УНІАН.

« С А М Р І Т І »  (САМореалізація: Ро

Автор посібника – практикуючий психолог Максим Колесніченко. За його словами, посібник на сьогодні отримав всі необхідні дозволи, пройшов через всі кваліфікаційні комісії і на сьогодні «схвалений для використання у середніх загальноосвітніх школах» Міністерством освіти та науки України. Він може використовуватись як в школі, так і в гуртковій роботі або позашкільними закладами.

За поясненням психолога, методологія програми курсу заснована на принципах терапевтичної роботи з психологічними травмами учнів 3-11 класів, що є причиною їх протестної поведінки та особистої соціальної дезорієнтації. Колесніченко зазначив, що курс відходить від радянських стандартів патріотичного виховання як ідеологічного вишколу.

З нового навчального року «Курс юного патріота» буде впроваджуватися у навчальний процес однієї з київських загальноосвітніх шкіл.

Наразі видано першу серію книги накладом в 1 тисячу примірників.

Фото : vsiknygy.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *