ОСТАННІ НОВИНИ

Геращенко назвав імена людей, яких сьогодні визволили з полону

|

Сьогодні, 27 серпня, відбувся обмін полонених – 12 бойовиків обміняли на 12 українців. Народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook опублікував імена всіх звільнених українців. 1. Скачков А.О. 2. Грінюх. 3. Ткачук. 4. Бретоусов С.Н. 5. Васильков В.В. 6. Цимбалюк А.П. 7. Телішевський А.Ю. 8. Кузьмич С.В. 9. Кичко Д.А. 10. Козир А.А. 11. Тимофеєв О.В. 12. Люлевич М.В.

геращенко

Геращенко також розповів про звільненого 32-річного волонтера Олександра Тимофеєва з Одеси.

“Минулого понеділка я був в Одесі на презентації нової патрульної поліції. Після закінчення урочистих заходів мене обступили одесити, кожен зі своїм питанням і проблемою. Однією з тих, хто звертався до мене, була одеситка, яка сказала, що її син Олександр Тимофєєв 1983 року народження з 7 вересня минулого року захоплений бойовиками “ДНР” і перебуває з тих пір у катівнях Донецького СБУ.

Олександр не був військовослужбовцем. Він, як активний одесит, був учасником одеського Майдану, їздив на Майдан до Києва. А після початку АТО допомагав нашим бійцям як волонтер. Возив воду, продукти, одяг, цигарки”, – зазначив Геращенко.

7 вересня 2014 року Тимофеєва затримали бойовики “ДНР” неподалік від Донецька з черговою партією допомоги українським військовослужбовцям. У полоні чоловік 353 дні.

Читайте також: Бойовики увесь день гатили по околицях Маріуполя. Хроніка АТО 27 серпня

“Хочу від усього серця подякувати Володимиру Рубану, Юрію Тандіту, Ірині Геращенко, Віталію Яловенку та багатьом іншим відомим і невідомим патріотам України, хто допомагає повертати додому синів і дочок своїм батькам, ризикуючи при цьому своїм життям і здоров’ям. Ваша робота безцінна! Нагороди рано чи пізно знайдуть своїх героїв!”, – наголосив нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *