ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські футбольні фанати «наробили шуму» у Кіровограді

|

Фани львівських “Карпат” побили стюардів кіровоградської “Зірки” та потрапили до утички з місцевиит правоохоронцями, повідомляє Depo.Кіровоград 

ультрас1

“Ще до початку серії пенальті найзавзятіші фани гостей із боєм прорвали оточення стюардів, зламали огорожу стадіону та вийшли на бігові доріжки.  При цьому декілька стюардів отримали ушкодження різного ступеня тяжкості. І тільки тоді, коли ситуація стала дійсно вибохонебезпечною, на арені спочатку з’явилися міліціонери, а потім – співробітники загону спеціального призначення. Але до цього моменту серія пенальті вже завершилася, сидіння в секторі гостей були зламані, а дуже цінне й вартісне легкоатлетичне покриття – пошкоджено. У результаті нашому стадіону та футбольному клубу завдано значних збитків, суму яких ще належить підрахувати. Як і оцінити дії співробітників міліції, які зреагували на події зі значним запізненням, а потім уже з великими труднощами змушені були відновлювати порядок та приводити футбольних хуліганів до тями”, – йдеться у повідомленні футбольного клубу “Зірки”.

ультрас

Правоохоронці застосували проти львівських ультрас гумові кийки та сльозогінний газ.

ультрас2

Нагадаємо, що вчора, 22 серпня, кіровоградська “Зірка” виграла по пенальті у львівських “Карпат” 5:4 у домашньому матчі.

Фото і відео: «Гречка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *