ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Яворівщини у розпалі сварки ледь не зарубав сина сокирою

|

В Яворівському районі Львівської області селянин під час сімейного конфлікту наніс кілька ударів сокирою своєму сину.

сокира

Про це повідомив сьогодні, 21 серпня, власкор IA ZIK з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

В Яворівському РВ ГУ МВСУ у Львівській області цю інформацію підтвердили, зазначивши, що матеріали стосовно цього громадянина будуть передані в суд: за цим фактом на завершенні досудове розслідування – за статтею 125 Кримінального кодексу України.

Медики з Яворівської центральної районної лікарні сповістили райвідділ міліції про те, що до них доставлено 25-річного місцевого мешканця з діагнозом: рубана рана лівого плеча, пальця руки та забій лівого плеча.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що в одному з яворівських сіл між родичами виникла сварка, під час якої батько схопив сокиру та наніс своєму сину кілька рубаних ран.

За словами потерпілого, його батько перебував у стані алкогольного сп’яніння. Між чоловіками виникла сварка, під час якої батько раптово схопив сокиру та наніс йому кілька ударів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *