ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатський мандат не врятував від нападу футбольних фанатів

|

Під час сутички футбольних фанатів України та Польщі у Києві отримав поранення народний депутат від БПП Андрій Антонищак, повідомляє УНІАН.

депутат

Інцидент стався в четвер, 20 серпня, ввечері у Києва на Михайлівській площі.

«Вчора на Михайлівській площі відбувалось зібрання сотників самооборони Майдану, де розташований офіс організації. Ми стали свідками того, як фанати польського футбольного клубу “Легія” нападали на українських правоохоронців. Намагалися бити їх, стягували з них шоломи і викрикували антиукраїнські гасла», – повідомив депутат.

Депутат спробував втихомирити поляків, але нічого не вийшло.

«Я не міг залишатися осторонь і підійшов до місця сутичок з тим, щоб заспокоїти хуліганів, так як я володію польською мовою», – сказав нардеп.

Під час спроб заспокоїти польських фанатів,з їхньої сторони йому в ноги була кинута світло-шумова граната, внаслідок чого він отримав поранення ноги.

«Відверті хуліганські дії польських громадян, які називають себе “вболівальниками” є неприпустимими. Вони нічого спільного не мають зі спортом. Більше того, вони є дикими і небезпечними з огляду на те, що наші країни об’єднують зусилля і протистоять спільному ворогу. Адже ні для кого не секрет – на Україні імперські амбіції Путіна не зупиняться, наступною буде Польща», – вважає депутат.

Фото : nkontrol.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *