ОСТАННІ НОВИНИ

Брехунів у Міноборони не буде

|

Сто претендентів на керівні посади в Міністерстві оборони були протестовані на поліграфі (детекторі брехні). 18 з них не пройшли перевірку на цьому пристрої, повідомляє УНІАН.

брехунів не буде

Петро Мехед, котрий тимчасово виконує обов’язки першого заступника міністра оборони

зазначив, що Міністерство оборони й надалі планує використовувати поліграф під час відбору кандидатів на керівні посади.

Також Мехед повідомив, що використання кадровим департаментом Міноборони поліграфа регламентоване відповідним наказом міністра оборони, який утверджено Міністерством юстиції.

В своєю чергу голова Ради волонтерів при Міноборони Давид Араханія зазначив, що Міністерство закупить три поліграфи. Один пристрій відомству подарувала американська компанія – виробник  поліграфів. До сьогодні, уточнив він, Міністерство оборони користувалося послугами приватних компаній, які надають відповідні послуги.

«100 чоловік вже пройшли перевірку, потрібно перевірити ще 700. Ми використовували приватних поліграфологів. Це дорого. Тому необхідно створити окремий центр тестування в середині кадрового департаменту Міністерства», – сказав Давид Араханія.

Відтепер всі кандидати на посади в Міноборони в обов’язковому порядку проходитимуть тестування на поліграфі.

Фото : detective-kharkov.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *