ОСТАННІ НОВИНИ

Жертва наїзду на етнофестивалі «Бойко-fest» померла у лікарні

|

На Львівщині померла 25-річна дівчина, яка отримала травми після наїзду автомобіля на намет з туристами, що відпочивали на етнофестивалі «Бойко-fest», пише Press.Centr.

23

Як відомо, трагедія сталася 9 серпня в селі Явора Турківського району (Львівщина) під час етнофестивалю «Бойко-fest». На світанку «вісімка» з нетверезим водієм в’їхала просто на намет із чотирма туристами, котрі спали.

Серед них була і 25 річна Ірина Хмилівська із Самбора. Дівчина приїхала на фестиваль зі своїм хлопцем. Вона постраждала найбільше – лікарі діагностували у неї серйозну черепно-мозкову травму, перелом кількох ребер, довелося зшивати розірвану печінку та видаляти селезінку. Медики боролися за її життя десять днів, проте пізно ввечері 19 серпня Ірини не стало. Вона померла у лікарні, не приходячи до тями.

Ірина Хмилівська єдина дитина у сім’ї, їй було усього 25 років, дівчина працювала учителем фізкультури у школі.

У міліції запевняють, що за даним фактом наїзду на людей йде слідство і обіцяють покарати усіх винних. Хоча родичі Ірини у цьому сумніваються:

«Досі нікого із постраждалих, тобто тих, хто був у наметі, не опитали! Жодних свідчень не взяли, то яке ж це слідство? Навіть слід від гальм машини приховали. Тільки коли я відгорнув траву, то лише тоді «слідопити» сфотографували! То що це? Чи це все не завдяки родичу винуватця трагедії, який нібито є прокурором у Львові?»,– обурюється родич Ірини Ігор Каратник.

Раніше повідомлялося, що автівка скотилася з гори на відпочиваючих. Власник авто на цей момент був п’яним.

Фото: Press.Centr.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *