ОСТАННІ НОВИНИ

Волонтерка «розвела» людей на понад три мільйони

|

Міліціонери затримали 48-річну Анжелу Шульгу з Умані, що на Черкащині. Жінка кілька місяців збирала гроші з людей, обіцяючи роботу за кордоном. Зібравши три з половиною мільйон, втекла. Міліціонерам знадобилося кілька тижнів, щоб знайти шахрайку, повідомляє Gazeta.ua

10

«Громадянку, яку підозрювали шахрайстві, було оголошено у розшук. Працівникам Уманського міськвідділу міліції вдалося встановити місце знаходження цієї особи. Її затримали працівники карного розшуку у Закарпатській області. За словами жінки, вона лікувалася. Рішенням Уманського міського суду було обрану міру запобіжного заходу – тримання під вартою 60 діб», – коментує речник Уманського міськвідділу міліції Леся Усенко.

У міліцію вже звернулося біля 125 постраждалих, яких ошукала Анжела Шульга. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють її імовірних співучасників.

Шульга знаходила охочих їхати на роботу у Англію, Данію та Чехію. За оформлення документів і дорогу брала з людини від $900 до $2700, залежно від країни. Люди вірили їй, бо прикривалася роботою у волонтерському Центрі допомоги армії. Там призначала зустрічі із потенційними робітниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *