ОСТАННІ НОВИНИ

Надії Савченко готують 25 років ув’язнення, - адвокат

|

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що він готує свою клієнтку до обвинувального вироку, передає ВВС Україна.

савченко

За його словами, незважаючи на те, що він та інші адвокати доведуть на судовому процесі її невинуватість, судді, на його переконання, призначать їй максимальне покарання – 25 років в’язниці.

“Ми готуємо Надію до того, що вирок буде обвинувальним, на 25 років. Причому він жодним чином не буде пов’язаний з тим, що відбуватиметься на суді. На суді ми цілковито доведемо її невинуватість. Втім, вирок буде винесено обвинувальний, тому що пишеться він не в суді. Його пишуть у Кремлі, – сказав Марк Фейгін.

Марк Фейгін вважає, що лише послідовний і невпинний тиск міжнародної спільноти дозволить звільнити Надію Савченко, яку російська влада звинувачує в причетності до загибелі двох російських журналістів і незаконному перетині російського кордону.

Адвокат каже, що засудження невинної Савченко на багато десятиліть очорнить російську судову систему і стане “віхою” для російського суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *