ОСТАННІ НОВИНИ

Консульство Болгарії у Львові запрацює з нового року

|

В приміщенні Почесного консульства Республіки Болгарія, що знаходиться у парку імені Івана Франка, з нового року працюватиме візовий центр. Про це розповів під час свого візиту до Львова почесний консул Республіки Болгарія в Україні Віктор Нотевський, передає Вголос.

болгарія

Як зазначив Віктор Нотевський, зараз триває  напрацювання спільних проектів між Україною та Болгарією, цей процес перебуває в постійному русі. Незабаром очікують візиту до Львова міністра закордонних справ Болгарії, а також планують, що навесні наше місто відвідає прем’єр-міністр цієї країни і буде підписано документи про побратимство між містами Пловдив та Львів.

Намір відкрити візовий центр підтвердив і генеральний консул Республіки Болгарія в Україні Благомир Батсанов, відзначивши, що вони зараз працюють з обласним керівництвом та з почесним консулом Республіки Болгарія в Україні в цьому напрямі.

«Наша мета – краще обслуговування людей. Це дуже серйозне питання, тому що дуже багато туристів з Львівської області, а також з Івано-Франківської та Тернопільської їдуть у Болгарію. Є дуже великий потік»,- зазначив генеральний консул Болгарії.

Загалом, як відзначають представники дипломатичних установ Республіки Болгарія в Україні, вони планують тісно співпрацювати з Львівською обласною радою і ще цього року здійснити низку цікавих проектів.

Фото : kuponcho.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *