ОСТАННІ НОВИНИ

В Києві правоохоронці виявили VIP-бордель із сотнями повій

|

Міліція викрила крупну мережу за надання сексуальних послуг, що обслуговувала заможних клієнтів за допомогою мобільних додатків. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу МВС України.

1389617228

«Використовуючи додатки для смартфонів, сутенери створили «закриті групи», до складу яких входили жінки віком від 18 до 25 років. Зловмисники в режимі реального часу забезпечували учасниць цих груп заняттям проституцією. Під час обшуків вилучено майже 300 тисяч доларів та понад 30 тисяч євро», – повідомляють в МВС.

Як пояснюють правоохоронці, групи жінок надавали сексуальні послуги за високу грошову винагороду чоловікам із числа заможних бізнесменів та публічних осіб.

14 сутенерів користувались інтернетом. Вони налагодили використання повіями додатку для смартфонів.

«За допомогою цього додатку сутенери в режимі реального часу забезпечували учасниць цих груп заняттям проституцією. Зокрема, вони передавали дані щодо наявності замовлень на сексуальні послуги, вимоги до зовнішніх даних повій, місце та час зустрічі з клієнтом, а також повідомляли про вартість цих послуг. В кожну групу входило близько 100 осіб», – кажуть в прес-службі.

В МВС додають, що з’ясували механізм відбору повій. Він полягав в організації кастингів в обумовлених місцях. Також організатори мережі координували прибуття повій до клієнтів, забезпечували безпеку, отримували плату та виплачували грошову винагороду самим повіям.

Чотирьом учасником мережі вже повідомили про підозру, вони перебувають під домашнім арештом. Ще десятьом правоохоронці збираються повідомити про підозру найближчим часом.

Фото: vz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *