Полторак погрожує кадровими чистками в Міноборони

|

Міністр оборони України Степан Полторак не виключає проведення кадрових змін через неналежне виконання окремими керівниками відомства своїх посадових обов’язків. Про це він заявив у суботу, 8 серпня, під час розширеного засідання колегії Міноборони.

полторак

«Питання прогнозування та перспективного планування, запровадження системних змін у діяльності не стали пріоритетами окремих керівників, ця кропітка робота підміняється перманентним моніторингом стану справ на визначеній ділянці роботи. Міністерство оборони усвідомлює ризики, пов’язані з таким станом справ. За кожним фактом неналежного виконання обов’язків мною будуть прийняті відповідні рішення, у тому числі і кадрові», – сказав Степан Полторак.

На його думку, дехто з керівників Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил просто не здатні до інновацій і не мотивують належним чином своїх підлеглих.

Полторак наголосив, що зараз треба визначити як надалі реформуватиметься армія, і які поради іноземних фахівців треба застосувати до українського війська.

«В питаннях реформування Збройних сил ми не маємо права на помилку. Усі аспекти воєнної реформи мають бути ретельно розраховані та обґрунтовані… Результати консультативно-дорадчої допомоги іноземних радників та напрацювання волонтерських організацій не мають бути відокремленні від процесу оборонного планування», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *