ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни не знають, куди звертатися в разі жорстокого поводження з тваринами

|

Лише трохи більше половини (56,3%) львів’ян не були свідками прояви жорстокості щодо тварин впродовж останніх 2-х років.

тваринка

Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного «Соціоінформом» на замовлення Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Найбільш масово у Львові фіксуються випадки покидання домашніх тварин (особисто стикались 28,6% респондентів), недостатнє харчування (21,3%) та утримання у поганих умовах (18,1%). При цьому ті, хто бачив подібні ситуації стикались з ними доволі часто.

Більшість львів’ян (77,2%) не знають, куди звертатись у випадку фіксації жорстокого поводження з тваринами. Правильну відповідь (в таких випадках слід звертатись до міліції) дав лише кожен шостий опитуваний (14,4%).

Львів’яни позитивно ставляться до стерилізації безпритульних тварин («за» – 84%). Щодо домашніх тварин підтримка дещо менша (56%). А серед власників котів і собак вона ще менша (36%).

Для порівняння – 12% власників котів та собак у Львові, вже стерилізували своїх улюбленців, ще – 24% зазначили, що готові це зробити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *