ОСТАННІ НОВИНИ

Новим головою ДФС Львівщини стане Ігор Кондро

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підпише погодження щодо призначення начальником ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області Ігоря Кондро.

кондро

Про це 7 серпня О.Синютка повідомив під час зустрічі з представниками громадських організацій та підприємцями у Львівській ОДА, інформує ZIK.

«Є подання Насірова (Роман Насіров – керівник ДФС України). Я сьогодні його підпишу», – повідомив Синютка.

Голова ЛОДА повідомив, що мав розмову з паном І.Кондро та висловив йому низку вимог – щодо прозорого призначення заступників та керівників ДПІ у районах Львівщини, щоквартальних звітів головного податківця області про результати роботи та про те, що той не братиме гроші за призначення на посади.

Присутній на зустрічі Ігор Кондро запевнив, що відразу після призначення подбає про створення при головному управлінні ДФС нової кадрової комісії та громадської ради та запропонує заступникам зі старої команди, зокрема, А.Дідику, написати заяви на звільнення. Також він пообіцяв, що клопотатиме перед керівництвом ДФС щодо встановлення відеокамер у кабінетах податківців Львівщини, що займають керівні посади, аби забезпечити прозорість їх роботи.

І.Кондро попросив активістів прибрати шини з-під головного офісу податківців Львівщини.

Своєю чергою громадські активісти запевнили, що пильно контролюватимуть роботу та дії нового керівника ГУ ДФС Львівщини.

Як повідомлялося, голова Державної фіскальної служби України зробив подання про призначення начальником ГУ ДФС у Львівській області Ігоря Кондро, який досі обіймав посаду керівника ДПІ у Сихівському районі Львова.

Комісія з проведення заслуховування кандидатів для призначення на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області обрала дві кандидатури на цю посаду – Ігоря Кондро та Василя Лемішовського.

Раніше активісти, які вимагають прозорого призначення керівника ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області, 17 червня заблокували »податкову» барикадами з шин. Перед тим вони також заблокували під’їзди транспорту до головного офісу львівської податкової.

До того кадрова комісія ДФС України підтримала двох кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області – Маркіяна Мальського та Михайла Коропецького.

Загалом на розгляд кадрової ради було винесено 16 кандидатів на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області.

Згодом кандидат на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області Маркіян Мальський зняв свою кандидатуру. Своє рішення він пояснив тим, що його бачення розвитку системи фіскальної служби України та бачення голови служби Романа Насірова розбіглися.

Згодом голова Держаної фіскальної служби України запропонував призначити на посаду керівника ГУ ДФС Львівщини Ігоря Кондро, який обіймає посаду т.в.о. начальника ДПІ у Сихівському районі Львова. Громадські активісти обурені тим, що призначення відбувається кулуарно, без публічного конкурсу, тому вчинили демарш 13 липня під час обговорення згаданого кандидата у стінах Львівської облради.

Фото: ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *