ОСТАННІ НОВИНИ

Росія купила в України сімох легкоатлетів

|

Федерація легкої атлетики України дозволила сімом спортсменам-кримчанам виступати за Росію у зв’язку з отриманням ними російського громадянства. Про це повідомляє Громадське ТБ з посиланням на прес-службу Федерації легко атлетики України.

легкоатлети

Відтак легкоатлети Віра Ребрик, Рустем Дремджі, Олексій Сокірський, Валерія Мара, Руслан Перестюк, Євген Семененко та Альона Бєлякова, після отримання дозволу Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій, можуть представляти федерацію легкої атлетики РФ на міжнародних змаганнях.

Федерація легкої атлетики України отримала компенсаційні кошти від федерації РФ за перехід спортсменів під російський прапор у сумі 170 тисяч доларів, які будуть направлені на програму підготовки українських легкоатлетів до міжнародних змагань. Проте раніше повідомлялося, що лише за одну Віру Ребрик Україна хотіла отримати 150 тисяч доларів.

Нагадаємо, кримська легкоатлетка Віра Ребрик, яка завоювала в складі збірної України золото чемпіонату Європи 2012 року в метанні списа, прийняла російське громадянство в травні 2014 року.

Фото: Громадське ТБ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *