ОСТАННІ НОВИНИ

У Росії пропонували обміняти Савченко на «шлях до Криму»

|

Радник голови Служби Безпеки України Юрій Тандіт стверджує, що особи, наближені до президента Росії Володимира Путіна, пропонували обміняти українську льотчицю та народного депутата Надію Савченко на «шлях з Ростова до Криму». Про це він заявив в ефірі Hromadske.tv.

Савченко

«Люди з боку сусідньої держави також намагалися взяти участь у цьому процесі: виходили на нас не тільки офіційні, а й неофіційні особи, у тому числі і ті, що мають стосунок до різноманітних громадських організацій і люди, які представлялися, як дуже близькі до кола президента Росії. Один із них, дійсно, вів розмову з нами і пропонував в межах своїх повноважень розглядати питання звільнення Надії Савченко за принципом: «Ми вам Надію Савченко, а ви нам дайте пробити шляхопровід від Ростова до Криму», – розповів Тандіт.

Як зазначається, радник голови СБУ наголосив, що буде зроблено все можливе, щоб звільнити Савченко, яку зараз судять в Росії за звинуваченням у вбивстві російських журналістів та незаконному перетині російського кордону, однак діалог з позиції сили України не вестиме.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *