ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проводять міжнародний волонтерський табір  

|

У Львові тримає міжнародний молодіжний волонтерський проекту «Стародавній Львів – перехрестя культур». Проект є складовою кампанії «Волонтери всесвітньої спадщини» Центру всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та Координаційного комітету міжнародного волонтерського руху при ЮНЕСКО.

Міжнародний молодіжний волонтерський проект, що проходить у Львові з 2 до 16 серпня, ініціювала Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В».

Проект реалізовується через проведення міжнародного волонтерського табору за участю одинадцяти волонтерів з Австрії, Італії, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Словаччини, Туреччини, Фінляндії та п’ятнадцяти українських волонтерів.

Основна мета проекту – проведення освітньої кампанії з популяризації ідеї захисту об’єктів світової спадщини та залучення місцевих жителів до охорони та збереження історичного центру Львова, що входить до списку таких об’єктів. Також протягом двох тижнів учасники табору пропагуватимуть ідею волонтерства вцілому.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *