ОСТАННІ НОВИНИ

Держкіно розширило список заборонених російських фільмів  

|

Державне агентство з питань кіно України розширило список заборонених на Україні російських фільмів. Про це йдеться у повідомленні в Facebook голови українського Держкіно Філіпа Іллєнка, інформує УНН.

заборонені фільми slovovolyni.com

«Держкіно заборонило ще ряд російських фільмів, зокрема телесеріал «Каменська 1», реж. Ю.Мороз, О.Аравін, 2000р.в.; телесеріал «Загін», реж. Чекалов С., 2008р.; телесеріал «Спецкор відділу розслідувань», реж. Шевчук М., 2009р.; художній фільм «Червоний лотос», реж. Буадзе З., 2008р. Нагадую, що телесеріал «Каменська 5» та телесеріал «Каменська 6» заборонені для демонстрації та розповсюдження ще 2 липня», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що список із шести сотень діячів культури «з усього світу», які небажані в Україні, 22 липня поповнив французький актор Жерар Депард’є.

Повідомляється, що список небажаних осіб буде опублікований 3 серпня. За даними УНН, до чорного списку також потрапив сербський режисер Емір Кустуріца, американські кінематографісти Олівер Стоун і Стівен Сігал, а також російські актори.

Фото: slovovolyni.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *