ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО сконцентрувалась найбільша кількість бойовиків за весь час конфлікту, - Парубій

|

Сьогодні концентрація ворожих військ ,як на кордоні, так і на окупованих територіях, є найбільшою за весь період війни на Донбасі. Про це в ефірі “5-го каналу” сказав віце-спікер парламенту Андрій Парубій, передає Укрінформ.

парубій

“Я, і коли був секретарем РНБО, і зараз маю доступ до всіх наших розвідданих. І можу дійсно стверджувати, що концентрація сил і на кордоні з Україною, і концентрація сил бойовиків на окупованій території в останній період – десь 2,5 місяця – є найвищою за весь період конфлікту”, – розповів політик.

За його словами, небезпека масштабної атаки залишається дуже високою.

Парубій також зазначив, що структури в Києві мають також дані з середовища самих бандугруповань, “які проговорюють різні дати і різні можливі терміни цієї атаки”.

“Остання дата, яку вони озвучували, було 1 серпня. Але хочу нагадати, що вже разів чотири такі дати озвучувались, і разів чотири ці дати не були підтверджені”, – пояснив віце-спікер.

Парубій зазначив, що США погодяться дати Україні оборонну зброю, якщо російсько-терористичні війська таки почнуть атакувати Маріуполь.

Фото: 112.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *