ОСТАННІ НОВИНИ

«Зоря» перемогла бельгійців, «Ворскла» поступилась словакам у матчах Ліги Європи

|

У Шарлеруа (Бельгія) завершився перший матч 3-го відбіркового раунду турніру Ліги Європи УЄФА, в якому “Шарлеруа” приймав луганську “Зорю” і програв з рахунком 0:2, передає УНІАН.

зоря

Доля матчу була вирішена в середині другого тайму.

Гра проходила у приблизно рівній боротьбі і луганчани мали анітрохи не менше моментів, ніж господарі поля. А перший гольовий момент у грі стався на 70-й хвилині. Микита Каменюка з лівого флангу віддав пас у штрафну на Дмитра Хомченовського, той скинув під удар Руслану Малиновському і Руслан вдарив у дотик під поперечину – 1:0.

А в кінцівці матчу, на 89-й хвилині, Малиновський зробив дубль. Він підхопив м’яч перед штрафним майданчиком, здійснив прохід, в силовій манері обіграв трьох захисників і влучно вдарив повз воротаря, 2:0.

Таким чином, “Зоря” здобула вкрай важливу гостьову перемогу. Матч-відповідь “Зоря” – “Шарлеруа” відбудеться у Києві 6 серпня.

В іншому матчіЛіги Європи полтавська «Ворскла» з тим же рахунком 0:2 поступилася на виїзді словацькій «Жиліні».  Голи забили словаки Єліч (26 хв.) та Паур (73 хв.). На 63-й хвилині полтавчанин Ковпак не зумів реалізувати пенальті, пробивши вище воріт. А на 90-й хвилині арбітр залишив «Ворсклу» у меншості, вилучивши Богуша.

ворскла
Фото: ipress.ua, football24.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *