ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поминають жертв Скнилівської трагедії

|

Сьогодні, 27 липня, у Львові проходять пам’ятні заходи до 13-х роковин Скнилівської трагедії. У храмах Львова від самого ранку відбуваються поминальні богослужіння, передає УНІАН.

скнилів

Літургія за загиблими також розпочалася у каплиці Всіх святих українського народу пам’яті жертв Скнилівської трагедії, яка встановлена неподалік місця падіння літака. Там зібрали рідні, близькі і друзі загиблих під час авіашоу. Після завершення молитви рідні та близькі загиблих вирушать ходою до пам`ятного знаку на аеродромі, встановленому на місці трагедії. О 12.45 – у час падіння літака, там розпочнеться поминальна Літія.

“Скільки б часу не минуло, для рідних і близьких ніколи не загоїться рана втрати людей, які так безглуздо загинули через халатність інших. Пам`ять про загиблих вічно житиме у серцях їхніх рідних та друзів”, – зазначає парох львівського храму Воскресіння Христового УГКЦ о. Сергій Швагла.

Трагедія на Скнилівському аеродромі у Львові трапилася 27 липня 2002 року під час демонстрації фігури вищого пілотажу. Тоді літак Су-27 спікірував на глядачів. В результаті авіакатастрофи загинуло 77 людей, зокрема 28 неповнолітніх, постраждало понад 300 людей.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *