ОСТАННІ НОВИНИ

Врятувати Савченко можна лише під міжнародним політичним тиском - адвокат

|

Адвокат української льотчиці, нардепа Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що Савченко “засудять і дадуть великий термін, врятувати її вдасться лише під міжнародним політичним тиском”. Про це адвокат українки заявив у Твіттері, інформує УП.

Савченко

«Дивлюся, напередодні суду над Савченко Кремль запустив стару, добре знайому, пропагандистську машинку: не суд у нас поганий, а адвокати погані. Застерігаю всіх (особливо українців) від ілюзій, які вселяють надію на те, що” суд у всьому розбереться”, і, мовляв, Савченко виправдають», – заявив Фейгін.

Він додав, що в Росії “немає незалежного суду, судова система РФ – похідна авторитарної влади, органічний придаток репресивного механізму держави”.

«Нинішня судова система модифікувалася від класичного сталінського механізму в бік більше нагадує ранню нацистську Німеччину», – зазначив Фейгін.

«Савченко засудять, дадуть великий термін. І обвинувальний вирок у цій політичній справі не є результатом змагального процесу. Врятувати Надію Савченко вдасться лише під міжнародним політичним тиском, ніякого іншого способу тут немає. Підсумовуючи: не зважайте на проплачене виття з Кремля – саджають адвокати, а не суд», – додав адвокат українки.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *