ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики обстріляли Станицю Луганську: є загиблі та поранені

|

Унаслідок обстрілу терористами Станиці Луганської загинув український військовий, а мирний мешканець отримав поранення. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

stanycya_luganska_0 www.expres.ua

«За минулу добу (23.07) знову поновилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської. Вночі населений пункт був обстріляний бойовиками з гранатометів, мінометів та крупнокаліберних кулеметів», – йдеться у повідомленні.

У результаті обстрілу з РПГ-26 загинув військовий зі 128-ї бригади ЗСУ, також був поранений на своєму подвір’ї місцевий мешканець 1951 року народження під час обстрілу з автоматичного гранатомету. На вулиці Лермонтова сталося займання приватного помешкання.

«Поновлення обстрілів після нового раунду Мінських переговорів говорить про те, що бойовиків не цікавить мирне вирішення конфлікту. Керуючись установками «старшого брата», вони продовжують руйнування інфраструктури Луганської області», – заявив новопризначений голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Водночас він зазначив, що є і хороша новина: з учорашнього дня у Станиці запрацювало дротове радіо.

«Місцеві мешканці за підтримки керівництва Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації провели дроти на місця масових скупчень людей – ринок та банк, встановили «радіодзвін». І тепер цілий день у населеному пункті лунає українське радіо. Зранку в Станиці грав гімн України», – наголосив Тука.

Нагадаємо, раніше координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомляв, що біля селища Станиці Луганської відбулося бойове зіткнення сил АТО з терористами.

Фото: www.expres.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *