ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ перекрила поставки їжі та алкоголю у «ДНР»

|

Співробітники Служби безпеки України блокували у Маріуполі діяльність низки комерційних структур, причетних до поставок продукції на територію тимчасово окуповану терористичною організацією “ДНР”. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

СБУ

На базі цих фірм зловмисники організували канал постачання у райони контрольовані терористами “ДНР” продуктів харчування, алкогольних напоїв і товарів хімічної промисловості. Під час обшуків в офісних приміщеннях співробітники спецслужби вилучили фінансово-господарську документацію, яка свідчить про організацію та здійснення масштабних поставок товарів на тимчасово окуповану територію. Правоохоронці також вилучили електронні носії інформації та значну суму готівки.

Після блокування СБУ діяльності комерційних структур потужний канал постачання продукції у т.зв. “ДНР” повністю перекритий.

Продовжується досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 258-5 (фінансування тероризму) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії з встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до організації та здійснення поставок продукції на території тимчасово контрольовані терористами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *