ОСТАННІ НОВИНИ

На кар'єрі під Вінницею стріляли і брали заручників

|

На підприємство з видобутку вапняку «Мурафський кар’єр», що знаходиться у Шаргородському районі Вінницької області напали близько 15 осіб, озброєні помповими рушницями, автоматами «Калашникова», гранатами і пістолетами. Про це повідомив начальник зміни зі служби «Донбас-безпека», яка стежить здійснює охоронну діяльність на кар’єрі, пише Еспресо.TV з посиланням на podrobnosti.ua.

«Близько 14:00 до кар’єру під’їхали автомобілі без номерних знаків. Звідти вийшли люди в цивільному і представилися службою перевірки. Після цього вони виманили кількох охоронців, побили їх і взяли в заручники», – розповів один з охоронців.

У відповідь, служба охорони відкрила по нападникам вогонь, зав’язався бій. Начальника підприємства В’ячеслава Левицького поранило дробом у груди. Бій тривав близько години, потім нападники прикриваючись заручниками відійшли.

«Двох наших покалічили, прикладами розбили голову. Будівля була оточена, всі вікна вибиті. Після бою викликали спецназ, який заарештував один з автомобілів з двома нападниками», – сказав охоронець.

Тікаючи, бандити викинули двох побитих заручників в поле, після чого співробітники кар’єра і медичної служби надали їм допомогу.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *