ОСТАННІ НОВИНИ

Як поплічники Ляшка гуртом гамселили відомого журналіста

|

Депутати Верховної Ради від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук і Андрій Лозовий у Чернігові побили  журналіста і кандидата у депутати по 205 округу Олексія Дурнєва. Про це інформує УП.

За словами Дурнєва, він разом з іншими людьми очікував початку прес-конференції Олега Ляшка, коли у залу ввійшли Лозовий та Мосійчук і накинулися на нього зі словами «а ти зараз заберешся звідси».

«Я сидів собі на кріслі, чекав, коли почнеться прес-конференція. Був акредитований. Зайшов Лозовий, зайшов Мосійчук. Стягнули мене з крісла і почали бити», – сказав він.

Дурнєв також додав, що ще до цього у зал заходив невідомий і пропонував «вийти і поговорити» на якусь важливу тему, не уточнивши, на яку саме.

«Я сказав, давай поговоримо тут. Тоді він запитав, чи я офіційно відмовляюся вийти і пішов геть», – додав він.

У свою чергу блогер і товариш Дурнєва, також кандидат у нардепи від 205 округу Олександр Барабошко, який також був на місці інциденту, написав, що теж постраждав під час бійки. Зокрема, за словами Барабошка, йому вибили зуб.

Пізніше Мосійчук прокоментував, що таким чином члени Радикальної партії «покарали людину «нетрадиційної сексуальної орієнтації» і провокатора».

Відео: Андрій Кужель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *