На хулігана, що дебоширив після ДТП, склали три адмінпротоколи

|

На водія “Suzuki”, який вчора скоїв ДТП поблизу ринку «Добробот» у Львові, та його пасажира складено адміністративні протоколи. Про це у коментарі 032.ua повідомив представник прес-служби ДАІ у Львівській області Тарас Дзвоник

murlo

Зокрема, жінка-водій отримала протокол за статтею 130 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а пасажир — чоловік за ст. 130 (керування у нетверезому стані), 124 (здійснення ДТП та пошкодження) і 126 (керування транспортним засобом без документів (техпаспорту))”, – розповів Тарас Дзвоник.

На винуватців чекає покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами або штрафумаксимальний розмір якого може становити 5950 гривень.

Нагадаємо, учора ввечері навпроти входу на ринок «Добробут», зіткнулися дві автівки: джип «Сузукі» та «Крайслер». Керували обома машинами жінки, втім скандал спричинив чоловік, пасажир «Сузукі». Відразу після незначного зіткнення, неврівноважений чоловік, який перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння, перебрався на місце водія та збив водійку другої машини (жінка на той час оглядала пошкодження свого авто).

Перехожі викликали наряд ДАІ, однак навіть присутність правоохоронців не заспокоїла розбишаку. Він підійшов до «Крайслера» та з усієї сили вдарив кулаком по лобовій шибі, а відтак розбив її. Після «подвигів» чоловіка скрутили перехожі й передали його в руки міліції.

При цьому, як запевняють очевидці події, винуватцем ДТП стала власне автівка, пасажир якої влаштував розбірки.

За інформацією правоохоронців, чоловік виявився директором однієї з будівельних фірм Львова Іваном С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *