ОСТАННІ НОВИНИ

Експеримент з реформи міліції у Самборі вдався - Аваков

|

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook поділився враженнями від своєї поїздки на Львівщину та оцінкою результатів експерименту по реформуванню роботи міліції у Самборі.

аваков

Враження міністра подаємо без змін (у перекладі):

«Чому Самбір? Ми обрали цей районний центр для проведення експерименту з новою системою роботи райвідділу. Проект проводили під керівництвом голови громадської експертної ради МВС Євгена Захарова. За допомогою європейської місії EUAM. І вже звичайно при активній позиції керівників Львівської міліції.

Експеримент, на наш погляд, при мінімальних вкладеннях – вдався, тому прийняли рішення приїхати на місце – подивитися, заслухати і прийняти рішення – що робити з накопиченим досвідом.

Не буду втомлювати технологічними деталями – суть експерименту була проста – зробити так, щоб міліції було більше не в кабінетах, а на вулиці. І що б в невеликому місті і прилеглому сільському районі міліція за викликом прибувала максимум через 10-12 хв, а не через 2 години.

Результат першого місяця роботи за новою схемою, з новою системою обробки викликів, новими автомобілями – виросла в 1,5 рази кількість викликів та звернень в міліцію. І ви, звичайно, знаєте чому – люди стали більше дзвонити, бо стали більше довіряти! Повірили, що не марно дзвонити – не так як раніше – дзвониш «як в рельсу» .

За підсумками роботи – прийняли рішення виділити кошти на систему включає в себе 4 райони навколо Самбора. Працюватиме кущова система за новим методом. Вважаємо, що так створимо оптимальну систему поліцейського сервісу для людей у ​​сільській місцевості та невеликих містах. Будуть виділені додаткові гроші на райвідділи, техніку і, звичайно плюс 35 нових поліцейських автомобіля.

Звичайно, піднімемо зарплату і відповідальність майбутніх поліцейських, проведемо жорсткий відбір серед міліціонерів і конкурсний набір новачків» – написав Аваков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *